Yleisiä ohjeita Heinäkuun seikkailijoille

 

 1. Sinun ei tarvitse tehdä varausta jos olet tulossa seikkailemaan.
 2. Kaikkiin aktiviteetteihimme saat liput puiston kahviosta.
 3. Vesisade ei ole esteenä seikkailulle, mutta ukkosrintaman lähestyessä puisto joudutaan sulkemaan tilapäisesti. Seikkailut jatkuvat taas kun ukkosrintama on mennyt ohitse.
 4. Suosittelemme tutustumaan seikkailuratoihin etukäteen maantasolta. Emme valitettavasti palauta rahoja meistä riippumattomista syistä johtuen, mukaan lukien ukkonen ja sade.
 5. Seikkailijoilta vaaditaan hansikkaat. Voit ottaa omat tai ostaa ne kahviosta hintaan 3,5€
 6. Suosittelemme varaamaan seikkailuun aikaa vähintään kolme tuntia.
 7. Sinisille perheradoille minimipituus on 110 cm. Sinisiä ratoja on yhteensä 7 joista kaksi kulkee noin metrin korkeudella.
 8. Oransseille radoille minimipituus on 130 cm. Oransseja ratoja on yhteensä 8. Oransseista radoista 2,3 ja 8 ovat fyysisesti haastavampia ja 8 on niistä pisin ja haastavin. Oranssit 6 ja 7 ovat pitkiä vaijeriliuku maratooneja joista löytyy eniten pitkiä liukuja.
 9. Ninjaradoille minimipituus on 150 cm. Ne ovat erittäin haastavia fyysisesti. Ninjaratoja on nyt kaksi.
 10. Kaikkiaan ratoja löytyy 17 sekä Puuhapuisto perheen pienimmille ja kolme harjoitusrataa.
 11. Alle kymmenen vuotiailla seikkailijoilla tulee olla vastuullinen aikuinen mukana radoilla seikkailemassa.
 12. Jos olet useamman pienen seikkailijan kanssa liikkeellä, niin suosittelemme varaamaan maksimissaan yhden aikuisen kahta pienempää seikkailijaa kohden.
 13. Valjaat päällä ei saa käydä wc:ssä eikä tupakoida. Valjaat jätetään valjasparkkiin täksi aikaa ja pyydetään ohjaajaa tarkistamaan niiden istuvuus ennen seikkailun jatkamista turvallisuus syistä.
 14. Seikkailulippu on voimassa koko päivän, mutta alueelta ei saa välissä poistua. Jos alueelta poistuu seikkailulipun voimassaolo päättyy. Meillä voi nauttia seikkailun lomassa pientä purtavaa kahviosta tai voit ottaa omat eväät mukaan. Valjaat päällä alueelta poistuminen on ehdottomasti kielletty!
 15. Päihteiden vaikutuksen alaisena seikkailu on kielletty!
 16. Vaadimme kaikkia seikkailijoita noudattamaan puiston rajoitteita sekä pelisääntöjä
 17. Meiltä löytyy eri kokoisia lukollisia kaappeja puistosta vuokralle 48 kappaletta hintaan 2€. Voit myös jättää esimerkiksi repun tai lakin varustepisteelle, mutta emme vastaa varustepisteelle jätetyistä tavaroista.
 18. Tulethan terveenä seikkailemaan. Muistathan noudattaa turvavälejä. Meiltä löytyy useita käsidesipisteitä puistolta. Pidäthän kädet puhtaana.
 19. Bungee Trampoliini avautuu heinäkuussa joka päivä kello 11.00 ja seikkailutorni kello 13.00.

 

Hinnaston löydät täältä

 

Aukioloaikamme löytyvät täältä

 

Heinäkuussa olemme avoinna

Ma – La 10.30 – 20.00

Su 11.00 – 18.00

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen päivä pohjoismaiden suurimpaan ja monipuolisimpaan seikkailupuistoon!