Seikkailupuisto Pakka:

 

 

Seikkailupuisto Pakka pitää kokea! Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille seikkailijoille ympäri vuoden. Tule Kalajoen Hiekkasärkille kokemaan jotain jännittävää – ja elämys voi alkaa!

Uudistunut, Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin Seikkailupuisto Pakka on täynnä mahtavaa tekemistä koko perheelle!

Kaikkiaan Pakassa on laajennuksen jälkeen 21 köysiseikkailurataa huimine vaijeriliukuineen, perheen pienimmille soveltuva puuhapuisto ja kolme harjoitusrataa mukaan lukien. Seikkailullisia ja liikunnallisia tehtäviä Pakassa tulee olemaan kesällä 2020 kaikkiaan lähemmäs 200 erilaista.

Lisäksi Pakassa on Euroopan suurin seikkailutorni X Tower, josta voi tehdä muun muassa 330 metrin mittaisen mega-vaijeriliu’n, kokeilla vapaapudotus-hyppyä tai kivuta 20 metrin korkuisella kiipeilyseinällä. Pakasta löytyy myös Bungee trampoliineja ja seikkailupuisto järjestää jousipyssysotia ja kuplafutista.

Syksyn Pimeäseikkailu tuo elämykseen aivan oman lisämausteensa. Tule kokemaan, miltä radat tuntuvat pimeän aikaan, pelkässä otsalampun kajossa!

 

Jos et mieli korkeuksiin, riittää puistossa hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi ja haasta itsesi ja ystäväsi ryhmässä jousiammuntakilpailuun. Seikkailupuistossa on myös AA1-luokituksen saanut 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Seikkailupuiston alueella voit viettää aikaasi myös laavulla ja grillikodalla rentoutuen tai Cafe Pakan herkkuja nauttien. Liput kaikkiin puiston aktiviteetteihin voit ostaa Cafe Pakasta.

Tervetuloa kokemaan elämäsi elämys!

 

Muistathan tutustua Seikkailupuisto Pakan aluekarttaan ja sääntöihin ennen alueelle tuloa!

Voit tulostaa kartan ja säännöt kätevästi täältä.