PAKKA - seikkailupuisto

Seikkailupuisto Pakka pitää kokea! Puihin rakennetuilta seikkailuradoilta löytyy sopivia haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille seikkailijoille ympäri vuoden. Tule Kalajoen Hiekkasärkille kokemaan jotain jännittävää – ja elämys voi alkaa!

Seikkailupuisto Pakka on täynnä mahtavaa tekemistä koko perheelle: niistä ykkönen on tietysti köysiseikkailuradat huimine vaijeriliukuineen. Syksyn Pimeäseikkailu tuo elämykseen aivan oman lisämausteensa. Tule kokemaan, miltä radat tuntuvat pimeän aikaan, pelkässä otsalampun kajossa!

X Tower, Euroopan suurin Seikkailutorni on elämys joka on vain koettava! Tornin voi valloittaa Kiipeilyseinää pitkin, hyppäämällä Vapaapudotuksen tai liukumalla Suomen pisin Vaijeriliuku Megazipline tornin huipulta!

Puiston tapahtumat kuten Pakka Beach Games jättävät pysyviä muistoja sinulle ja ystävillesi!

Jos et mieli korkeuksiin, riittää puistossa hauskaa puuhaa myös maankamaralla. Löydä sisäinen Robin Hoodisi ja haasta itsesi ja ystäväsi ryhmässä jousiammuntaan. Tai tutustu hiekkasärkkien maisemiin Bungee Trampolinella pomppien voltteja. Uudistettu 18-väyläinen Frisbeegolfrata kierrättää pelaajat kauniiden Hiekkasärkkien maisemien läpi! Uudet hauskat aktiviteettimme Kuplafutis ja Archery Tag – Jousipyssysota haastavat teidän ryhmänne mieleenpainuvalla tavalla!

Seikkailupuiston alueella voit viettää aikaasi myös laavulla rentoutuen tai Cafe Pakan herkkuja nauttien. Tervetuloa kokemaan elämäsi elämys!

 

Muistathan tutustua Seikkailupuisto Pakan aluekarttaan ja sääntöihin ennen alueelle tuloa!

Voit tulostaa kartan ja säännöt kätevästi täältä.