Alla olevissa kuvissa on maistiaisia, mitä kaikkea kivaa Seikkailupuisto Pakasta löytyy. Facebookista, Instagramista ja Twitteristä voit käydä katsomassa lisää kuvia ja sekä vauhdikkaita videoita puistosta.

Tutustu Seikkailupuisto Pakan aluekarttaan tästä.

Seikkailupuisto Pakan sisäaktiviteetit Kuplafutis ja Archery Tag – Jousipyssysota sopivat kaikille ryhmille!

 

 

Meillä oli suuri kunnia vastaanottaa tänä vuonna Matkailumajakka 2017! Kiitos tästä kuuluu yhteistyökumppaneillemme, työntekijöillemme, Kalajoen kaupungille ja erityisesti meidän asiakkaillemme! Suuren suuret kiitokset!

 

Pakan Pimeäseikkailut ovat jo perinteeksi muodostunut tapahtuma syyslomien aikaan. Tässä muutamia maisemakuvia Pimeäseikkailuista!

 

Ensimmäistä kertaa järjestetty Pakka Beach Games keräsi Syysfest-viikonloppuna suuren määrän joukkueita kilpailemaan 1000 euron arvoisesta pääpalkinnosta. PBG-lajeja olivat mm. Jättiritsalla ampuminen, Pakkagolf, Joukkuesuppailu, Fatbike-rata ja Jousiammunta. Onnittelut Captain’s Crew:lle voitosta ja iso kiitos kaikille mukana olleille joukkueille ja järjestäjille!

 

Juhannusaattona Seikkailupuistossa Hulahulattiin Robinin tahtiin, liu’uttiin ja hypättiin vapaapudotuksia seikkailutornista myöhään iltaan keskikesän auringon paistaessa. Kiitos kaikille osallistujille, oli huikean hauska tanssitapahtuma!

 

Frisbeegolfradan avajaisia vietettiin 6. toukokuuta Pakka Season Open -kilpailun merkeissä.

 

Seikkailupuiston kevätkausi 2017 avattiin vappuna, jolloin maassa oli vielä jonkin verran lunta. Viikkoa myöhemmin seikkailtiin ja liu’uttiin jo vähän kesäisemmissä olosuhteissa.

 

Uusittu Café Pakka on valmiina palvelemaan tulevan kesän seikkailijoita.

 

Seikkailupuisto Pakan kesäkausi oli täynnä vauhdikasta seikkailua.

Seikkailutorni X-Tower avattiin kesäkuussa 2016!

32 metriä korkeasta tornista avautuvat Hiekkasärkkien huikeat maisemat, joita ehtii ihastella 330 metriä pitkän vaijeriliu’un aikana. Vapaapudotus, freefall, ja hyppy tuntemattomaan, leap of faith ovat hurjan jännittäviä extremekokemuksia. Tornin kiipeilyseinällä voi kokeilla taitojaan kolmella eri vaativuusasteisella radalla.

 

Seikkailupuisto Pakan kevät 2016 on sujunut vilkkaiden seikkailupäivien merkeissä.

 

Talviseikkailu on kivaa hommaa.

 

Halloween-seikkailut 30.-31.10.

 

JousiPakka. Jousiammuntakeskus JousiPakka on päivällä jousiammuntakisojen näyttämö ja illalla yöseikkailujen tunnelmallinen laavu. Cafe Pakka palvelee seikkailijoita puiston aukioloaikoina.

 

Syksyn 2015 seikkailuja.

 

Juhannuksena seikkailtiin myöhään yöhön saakka. Juhannuspäivänä tähtilaulaja Robin kävi näyttämässä seikkailijan taitojaan.

 

Team X Pakka edusti Seikkailupuistoa Hiekkasärkillä 12.-13.6. käydyssä Kalajoki Beachfutis Open 2015 -turnauksessa.

 

 

Seikkailupuiston virallisissa avajaisissa lauantaina 6.6. riitti vilskettä.

 

 

Seikkailupuistosta löytyy myös Benji-trampoliini, jossa voi pomppia valjaissa jopa 8,5 metrin korkeuteen. Slack line -radalla testataan seikkailijan todellinen tasapaino ja temppuilukyky.

 

Kuvia toukokuulta 2015.