Puiston seikkailuradat on rakennettu standardin SFS-EN 15567-1 ja 2 vaatimusten mukaan. TUV ja ERCA ovat suorittaneet riippumattoman Tyyppi-A tarkastuksen. Puisto on tyyppihyväksytty ja saanut CE-merkinnän. Koko henkilökuntamme noudattaa ERCA:n (European Ropes Course Association) virallisen seikkailupuisto-ohjaajan ja pelastajan koulutuksen oppeja toiminnassamme. Suoritamme vuosittain standardin mukaiset tarkastukset kuten vuosi- ja puustotarkastuksen.

Asiakkaat käyttävät seikkailuradoilla kokovartalovaljaita ja vuorotellen lukkiutuvia älysulkurenkaita. Pelisääntöjä noudattava asiakas on aina kytkettynä turvalinjaan, mikä takaa turvallisen ja elämyksellisen seikkailun.

Seikkailu luonnossa asettaa toiminnalle rajoitteita, joiden johdosta puisto voidaan joutua sulkemaan joko kokonaan tai osittain. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Ratojen sulkemisen perusteita ovat:
– Voimakas tuuli (10,8-13,8 m/s)
– Ukonilma

Suosittelemme, että luet pelisäännöt, ennen kuin saavut seikkailupuistoon. Näin sinulle jää enemmän aikaa itse seikkailuun.

Muistathan tulla aina seikkailemaan terveenä. Puistossa tulee huomioida turvavälit muihin asiakkaisiin. Seikkailijoilla tulee olla hansikkaat. Otathan omat mukaan tai voit ostaa ne puiston kahviosta 3,5€ / pari. Huolehdithan käsien puhtaudesta kun olet puistossa. Meiltä löytyy useita käsien desinfiointi- ja pesupisteitä.

 

Seikkailupuisto Pakan pelisäännöt avautuvat tästä.