Yritykset, yhteisöt ja ryhmät

 

Seikkailupuisto Pakka on loistava paikka järjestää myös yrityksen henkilöstöpäivä, virkistyspäivä, Tyky- tai Tyhy-päivä. Kouluille, oppilaitoksille, nuorten ryhmille ja urheiluseuroille Pakka on luokkaretki ja leirikoulu kohteena paras vaihtoehto. Kaikki ryhmät ovat puiston aukioloaikoina tervetulleita pohjoismaiden suurimpaan ja monipuolisimpaan seikkailupuistoon. Muina aikoina järjestämme ohjelmaa ryhmille tilauksesta. Pyydä tarjous.

Aktiviteetti tarjontaamme kuuluvat. Köysirataseikkailu, vaijeriliuku – Mega Zipline, Vapaapudotus, Seinäkiipeily, Bungee trampoliini. Puistossa on myös mukavaa tekemistä osallistujille, jotka haluavat seikkailla jalat tukevasti maan kamaralla. Frisbeegolf, ja jousiammuntakilpailu. Valitse näistä ryhmällesi sopivat aktiviteetit niin me rakennamme porukallenne unohtumattoman elämyspäivän.

Järjestämme tarvittaessa myös sauna- ja kokoustilat, luennot ja ruokailut. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Valmiita teemapäiviämme ryhmille ovat yön pimeydessä seikkailtava Pimeäseikkailu ja PikkuPakkajoulut – molemmat unohtumattomia kokemuksia!

Uutuus aktiviteettimme Archery Tag – Jousipyssysota ja Kuplajalkapallo ovat myös oikein hienoja vaihtoehtoja osaksi teidän elämyspakettianne!

 

Tutustu alla olevaan malliohjelmaan, joka on yksi esimerkki siitä, millainen sinunkin ryhmäsi päivä voisi olla Seikkailupuisto Pakassa. Kesto noin kuusi tuntia.

 

Merellistä tiimiytymistä seikkaillen!

Tervetulokahvit Pakassa

Järjestämme tarjoilut ryhmänne toiveen mukaan!

Ryhmäjako

Köysirataseikkailu on kestosuosikki myös ryhmille! Jos ryhmässänne on osallistujia, jotka eivät halua kiipeillä, voi toinen ryhmä lähteä pelaamaan helppoa ja hauskaa frisbeegolfia kauniille frisbeegolf-kentällemme!

Valmistautuminen

Köysirataseikkailijat pukeutuvat valjaisiin ja turvavarusteisiin. Frisbeegolfarit saavat välineet ja lyhyen opastuksen rataan.

Frisbeegolfaajat lähtevät matkaan

Alkuopastus ja turvallisuusohjeet köysirataseikkailijoille

Harjoittelua harjoitusradoilla

Köysirataseikkailu alkaa

Lounas läheisessä ravintolassa tai kota käytettävissänne omia retkieväitä varten ryhmänne toiveen mukaan

(Kokoontuminen Pakkaan)

Megazipline-vaijeriliuku / juosiammuntakilpailu

Ryhmän rohkeimmat pääsevät kokemaan vaijeriliun. Samaan aikaan voimme järjestää muille jousiammuntakilpailun.

Lähtökahvit toiveenne mukaan

 

Räätälöimme ohjelman jokaiselle ryhmälle toiveidenne, aikataulunne, budjettinne ja osallistujamäärän mukaan. Tarjolla on myös sisäaktiviteetteja ryhmille. Järjestämme Jousipyssysotia ja Kuplafutista tapahtumahallissa keinonurmella.

 

TYKY/TYHY/VIRKISTYSPÄIVÄ esite

 

Tarjouspyyntö

  Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Nimi *

  Sähköposti*

  Puh *

  Yritys

  Valitse alta mieluisin ryhmä- tai seikkailupaketti. Mikäli valmiista paketeista ei löydy sopivaa, kohdassa "Seikkailupuiston aktiviteetit" voit valita aktiviteetit erikseen tai täydentää niillä pakettia.


  VALMIIT RYHMÄPAKETIT
  Pakettien kuvaukset löydät täältä

  SEIKKAILUPUISTON AKTIVITEETIT

  LISÄPALVELUT

  Ryhmän tyyppi*

  Henkilömäärä*

  Saapumispäivä

  Kellonaika

  Lisätietoja