X-Tower on seikkailukesän kovin juttu! Se on Euroopan suurin seikkailutorni, joka ei jätä ketään kylmäksi. Nouse siis aina 32,5 metrin korkeuteen ja haasta itsesi kokemaan jotain täysin ainutlaatuista ja unohtumatonta Hiekkasärkkien lumoavissa maisemissa!

X-Tower –seikkailutornin kiipeilyseinältä kohoaa viisi 20 metrin mittaista kiipeilyreittiä. Ylätasanteelta puolestaan voit tehdä vatsanpohjaa kouraisevan vapaapudotuksen 20 metristä. Seikkailutornin huipulta lähtee myös 330 metrin mittainen Mega Zipline, Suomen pisin vaijeriliuku.

Tutustu kaikkiin seikkailutornin elämyksiin ja kipua korkeuksiin – jos uskallat…

Tornin seikkailijan minimi-ikä on 8 vuotta ja minimipituus 130 cm.

 

KIIPEILYSEINÄ – CLIMBING WALL

X-Tower on Euroopan suurin seikkailutorni. Sen kyljessä kohoaa huikea 20 metrin korkuinen kiipeilyseinä!

X-Tower -kiipeilyseinä haastaa monentasoiset kiipeilijät; voit valloittaa sen viittä eri kiipeilyreittiä pitkin. Huipulle päästyäsi sinua odottaa uskomaton näkymä yli Kalajoen hiekkasärkkien, kauas merelle.

Kiipeilyseinän painorajoitus: Minimi 10 kg ja maksimi 120 kg.

 

VAPAAPUDOTUS – FREE FALL

Euroopan korkeimman seikkailutornin, X-Towerin, huipulta voit tehdä huikean vapaapudotuksen! Lähtöpaikat ovat peräti 20 metrin korkeudessa.

Vapaapudotuslaitteita on kaksi, joten halutessasi voit kokea vatsanpohjaa kouraisevan painottomuuden tunteen yhdessä ystäväsi kanssa. Emme suosittele heikkohermoisille ja vastaavasti kannustamme kaikkia seikkailumielisiä haastamaan itsensä tähän unohtumattomaan kokemukseen!

Free Fall:n painorajoitus: Minimi 20 kg ja maksimi 120 kg.

 

VAIJERILIUKU – MEGA ZIPLINE

Mega Zipline on Suomen pisin vaijeriliuku. Eikä ihme – lähteehän se Euroopan suurimman seikkailutornin, X-Towerin, huipulta!

Lähtöpaikka on peräti 32,5 metrin korkeudessa. Itse liu’ulla puolestaan on mittaa uskomattomat 330 metriä! Jos uskallat avata silmäsi kiitäessäsi hurjaa vauhtia ilmojen halki, korkealla puiden yläpuolella, näet Kalajoen huikeat hiekkasärkät ja sinisenä kimmeltävän meren.

Mega Zipline -vaijeriliukuratoja on vierekkäin kaksi, joten tämä upea elämys on jaettavissa myös ystävien kanssa. Tule, koe ja nauti!

Vaijeriliu’un painorajoitus: Minimi 35 kg ja maksimi 120 kg.

 

X Tower seikkailutornin aukioloajat.

Tutustu Seikkailupuisto Pakan pelisääntöihin ennen seikkailun aloittamista! Pelisäännöt löydät täältä.