Tarvitseeko aikuinen pääsylipun Pakka Puuhapuistoon?

Puuhapuisto on suunnattu alle kouluikäisille ja aikuisen valvonta on välttämätöntä. Emme siis peri aikuisilta pääsymaksua Pakka Puuhapuistoon.

Pitääkö minun varata aika erikseen, jos tulen seikkailemaan?

Et tarvitse varausta puiston aukioloaikoina. Poikkeuksena isommat ryhmät ja seikkailu aukioloaikojen ulkopuolella. Heinäkuussa emme valitettavasti ota varauksia vastaan.

Kenelle seikkailupuisto soveltuu?

Seikkailupuisto soveltuu kaikille perusterveille, jotka täyttävät puiston ikä- ja pituusvaatimukset. Jos sinulla on jokin sairaus tai vamma, keskustele aina ensin lääkärisi ja seikkailupuiston henkilökunnan kanssa. Tutustu puiston pelisääntöihin, ennen kuin lunastat pääsylipun.

Millainen varustus sopii seikkailuun?

Säänmukainen, urheilullinen varustus ja paksupohjaiset kengät, jotka pysyvät jalassa. Kaikki ylimääräinen tavara tulee jättää taskuista pois seikkailun ajaksi, jotta ne eivät tipu tai paina ikävästi seikkailun aikana. Ylimääräiset korut, kaulaliinat ja muut tavarat, jotka voivat tarttua kiinni seikkaillessa, tulee myös jättää pois.

Mitä jos alkaa sataa?

Vesisade ei seikkailua haittaa. Sadekeliin kannattaa varautua pukeutumisella.

Saanko rahat takaisin, jos en haluakaan seikkailla tai tulee ukkonen?

Emme valitettavasti palauta rahoja, mikäli meistä riippumattomista syistä päätät jättää seikkailun kesken. Puistoon saa tutustua vapaasti maantasolta ennen ostopäätöstä. Ukkosen yllättäessä emme myöskään valitettavasti palauta rahoja, vaan henkilökunta kehottaa kaikkia seikkailijoita poistumaan radoilta hyvissä ajoin, ennen kuin ukkonen tulee päälle. Tarpeen vaatiessa henkilökunta evakuoi seikkailijat pois radalta. Kun ukkosrintama on riittävän kaukana, henkilökunta antaa luvan jatkaa seikkailua.

Voinko ottaa puhelimen mukaan seikkailuradoille?

Voit ottaa puhelimen mukaan, jos sinulla on mahdollisuus laittaa se vetoketjulliseen taskuun niin, ettei se pääse putoamaan tai paina ikävästi. Jos otat kuvia seikkailun aikana, ole tarkkana, ettei puhelin pääse missään nimessä tipahtamaan.

Voinko käydä WC:ssä kesken seikkailun?

Voit käydä WC:ssä kesken seikkailun, kunhan riisut valjaat ensin niille tarkoitetulle taukopaikalle. Muista tarkistuttaa valjaiden istuvuus ennen seikkailun jatkamista henkilökunnalla.

Saanko katsella muiden seikkailua puiston alueella, vaikka en olisi ostanut pääsylippua?

Kyllä, maantasolla saat kulkea ihan vapaasti. Tarvitset pääsylipun vain itse radoille.

Saako seikkailupuistossa tupakoida?

Tupakointi on sallittua ainoastaan niillä merkatuilla paikoilla ja ilman valjaita.

Voinko nauttia omia eväitä puistossa?

Omien eväiden nauttiminen puistossa on sallittua. Cafe Pakassa ja sen terassilla sijaitsevat asiakaspaikat on tarkoitettu ensisijaisesti kahvilan asiakkaille.

Saako puistosta virvokkeita ja syötävää?

Cafe Pakasta saa virvokkeita, makeaa ja pientä suolaista.

Voinko seikkailla tai suorittaa Seikkailutornin aktiviteettejä, jos olen raskaana?

Valitettavasti et voi seikkailla tai suorittaa tornin aktiviteetteja, jos olet raskaana.

Voinko siirtyä suoraan seikkailuradoille käymättä harjoitusrataa, jos olen käynyt jossain toisessa puistossa jo aiemmin? Entä jos olen käynyt seikkailupuisto Pakassa?

Se ei valitettavasti ole mahdollista kummassakaan tapauksessa. Seikkailupuistojen ja niiden turvalaitteiden välillä on eroavaisuuksia. Meidän tulee aina varmistua harjoitusradalla, että olet ymmärtänyt Seikkailupuisto Pakan turvalaitteiden toimivuuden ja säännöt. Teemme saman varmistuksen jokaisella kerralla, vaikka olisit seikkaillut meillä aiemmin.

Kenelle X-Tower-seikkailutorni soveltuu?

X-Tower-seikkailutorni soveltuu kaikille perusterveille, jotka täyttävät tarvittavat ikä- ja pituusvaatimukset. Jos sinulla on jokin sairaus tai vamma, keskustele aina ensin lääkärisi ja puistonhenkilökunnan kanssa.

Mitkä ovat X-Tower-Seikkailutornin ja Bungee trampoliinin aukioloajat?

Heinäkuussa Seikkailutorni avataan kello 13.00 ja Bungee trampoliini kello 11.00. Muina vuoden aikoina Seikkailutorni on avoinna puiston aukioloaikoina.

Saanko käydä syömässä kesken seikkailun puiston ulkopuolella ja palata takaisin?

Se ei ole valitettavasti mahdollista. Seikkailulipun voimassaolo päättyy kun luovutat varusteet ja poistut alueelta.

Saanko kiivetä tornin huipulle katsomaan maisemia?

Seikkailutorniin pääsee valitettavasti vain ohjaajan luvalla, pääsylipun kanssa ja turvavarusteet päällä.

Saanko ostaa lipun pelkästään sinisille radoille, oransseille radoille tai mustille ninjaradoille?

Pääsyliput myydään pituuden mukaan. Jos olet yli 110cm, mutta alle 130 cm voit seikkailla sinisillä radoilla (7 kpl). Jos olet yli 130 cm, voit seikkailla myös oransseilla radoilla (8 kpl). Mustille ninjaradoille vaatimuksena on hyvä peruskunto ja minimissään 150 cm pituusraja.

Kenelle Ninjarata soveltuu?

Ninjarata soveltuu hyväkuntoisille yli 150 cm. seikkailijoille. Suosittelemme jättämään Ninjaradan välistä jos epäilet suorituskykyäsi.

Mitä eroa on sinisillä radoilla ja oransseilla radoilla?

Siniset radat ovat niin sanottuja koko perheen ratoja. Radat on rakennettu puihin 1-6 metrin korkeuteen, joten omia rajoja on hyvä lähteä kokeilemaan siniseltä puolelta. Minimimitta Pakan sinisille radoille on 110 cm. Oranssit radat on rakennettu 3-12 metrin korkeuteen. Radoilta löytyy sopivasti haastetta, sekä huippusuositut vaijeriliukumaratoonit. Hyväkuntoisille seikkailijoille tarkoitetut ninjaradat sijaitsevat myös oranssilla puolella. Minimitta oransseille radoille on 130 cm ja Ninjaradalle 150 cm.

Paljonko minun tulee varata aikaa köysiseikkailuradoille, Bungee trampoliinille ja seikkailutornin aktiviteeteille?

Köysiseikkailuradoille suosittelemme varaamaan aikaa vähintään 3 tuntia (sisältää alkuopastuksen ja harjoitusradan, kiireaikana voi olla että tarvitset enemmän aikaa). Bungee trampoliinille myydään 5 ja 10 minuutin lippuja, huomioi kuitenkin aina puiston aukioloajat. Mega Zipline -vaijeriliukuun ja vapaapudotukseen on hyvä varata vähintään 20 minuuttia riippuen jonosta, huomioi tässäkin puiston aukioloajat. Seinäkiipeilyyn myymme tunnin lippuja.

Milloin voin lähteä viimeistään radoille tai tornin aktiviteetteihin?

Köysiseikkailuradoilla oranssi 8, ja ninjaradat suljetaan noin 45 minuuttia ennen kuin puisto sulkeutuu. Oranssit 6 ja 7 suljetaan noin 30 minuuttia ennen puiston sulkeutumista. Joskus kun on oikein kovaa ruuhkaa radat saatetaan sulkea jopa aiemmin. Kaikki radat suljetaan viimeistään 15 minuuttia ennen kuin puisto sulkeutuu. Kahvio- ja lipunmyynti sulkeutuu 30 minuuttia ennen puiston sulkeutumista. Torni suljetaan noin 20-30 minuuttia ennen puiston sulkeutumista.

Saanko käyttää omia varusteita?

Meillä seikkaillaan vain Seikkailupuisto Pakan varusteilla.

Saanko käyttää kypäräkameraa?

Kypärä kamerankäyttö on sallittua. Pakalla on rajoitettu määrä kypäriä, joihin voi kiinnittää kypäräkameran.

Mikä on ryhmän minimikoko, jotta avaatte puiston sen aukioloaikojen ulkopuolella?

Minimiveloitus puiston avaamiselle on 20 henkilön pääsylippu. Keväällä ja syksyllä puistoon tulee paljon erilaisia ryhmiä, joten kannattaa kysyä tarjous vaikka ryhmäkoko olisi pienempikin myynti@seikkailupuistopakka.com.

Onko mahdollista saada ryhmäalennusta jos tulemme isommalla porukalla?

Kysy tarjous myynti(at)seikkailupuistopakka.com.