Seikkailupuisto Pakka virkistyspäivä tyky tyhy

 

TYKY-PÄIVÄ SEIKKAILUPUISTO PAKASSA alkaen 10 €/hlö

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoistoista virkistyspäivää ja nauttimaan meriluonnosta sekä upeista maisemista  pohjoismaiden suurimpaan seikkailupuistoon Kalajoen Hiekkasärkille. Seikkailuradat ovat puihin rakennettuja eritasoisia ja korkuisia köysiseikkailuratoja, jotka suoritetaan turvavaljaiden varassa turvallisesti. Seikkailutornista lähtee 330m pitkä vaijeriliuku hiekkarantaa pitkin. Pakka aktiviteetit tarjoavat unohtumattomia elämyksia, liikunnan riemua, itsensä voittamista ja haasteita. Aktivitettejä löytyy kaiken ikäisille, niin maassa kuin ilmassa. Meidän kautta voitte varata kokoustilat, kahvitukset, lounaan, saunatilat, ja kylpyläliput. Räätälöimme teille mieluisan paketin käyettävissä olevan ajan ja budjetin mukaan.

Kesto: Suositusaika 1-6 h

Tuotteen voimassaoloaika: Puiston aukioloaikoina. Muina aikoina tilauksesta ryhmille/pyydä tarjous).

Palvelukielet: Suomi, Ruotsi, Englanti

Esimerkkipaketti aamupäivä tai iltapäivä 3 – 4 tuntia

Kahvi ja suolainen tai makea kahvileipä, köysirataseikkailu tai vaihtoehtoinen aktiviteetti jalat tukevasti maantasalla, lounas.

Esimerkkipaketti alkaen 42 €/hlö

Seikkailupuiston aktiviteetit: Köysirataseikkailu, Mega Zipline vaijeriliuku, Vapaapudotus, Seinäkiipeily, Bungee trampoliini, Frisbeegolf, Jousiammuntakilpailu, Tiimikisat.

Sisäaktiviteetit Hiekkasärkät Areenalla: Kupalafutis, Archery Tag Jousipyssysota.

Muuta huomioitavaa: Köysiradoille mahtuu yhtä aikaa 400 henkilöä. Voit myös vuokrata grillikodan ryhmälle käyttöösi ja tuoda omat retkieväät tullessasi.

Tutustukaa puiston pelisääntöihin TÄÄLTÄ

Varaukset ja lisätietoja: Seikkailupuisto Pakka tuomipakkaintie 19, 85100 Kalajoki.

TYKY-päivä esite

myynti@seikkailupuistopakka.com

PYYDÄ TARJOUS

LAHJAKORTIT

puh: +358405543548/myynti

puh: +358401437176/info