Kerää porukka kasaan ja tule kokeilemaan uudet aktiviteettimme Archery Tag – Jousipyssysota ja Kuplafutis! Soveltuu loistavasti mm. syntymäpäiville, polttareihin, luokkaretkeksi, virkistyspäiviin ja osaksi yritysten työkykyä- ja työhyvintointia ylläpitävää toimintaa!

 

ARCHERY TAG ELI JOUSIPYSSYSOTA ON MAAILMALLA SUUREN SUOSION KASVATTANUT AIVAN UUDENLAINEN JOUKKUEPELI!

Joukkueet kokoontuvat areenalle ja kun pilli viheltää niin sota voi alkaa! Paljonko nuolia saat kerättyä aloituksessa? Kuka tippuu ensimmäisenä? Saatko pelastettua pelistä tippuneen joukkuekaverin olemalla rohkea vai kyttäätkö bunkkerin takana ja annat muiden loistaa?

Voittajajoukkue on se joka saa ensimmäisenä tiputettua osumalla vastustajajoukkueen pelaajiin tai ampumalla maalitaulusta kaikki viisi osumaa. Pelimuotoina on pistepeli ja tiputus. Archery Tag on peli jonka ei haluaisi koskaan loppuvan! Seikkailupuisto Pakka on lisensoitu Archery Tag toimija! Soveltuu parhaiten 10 – 48 hengen ryhmille.

Pelikenttänä toimii Event Park Areenan keinonurmialusta (Noste 28, 85100 Kalajoki, Suomi Finland).

KENELLE JOUSIPYSSYSOTA SOVELTUU?

Perusterveille, yli 8 vuotiaille.

KATSO ESITTELYVIDEO: Tästä

 

KUPLAFUTIS ON MIELEENPAINUVA KEINO MUUTTAA TYLSÄ ARKI HULLUN HAUSKAKSI ELÄMYKSEKSI.

Pelissä noudatetaan jalkapallon sääntöjä, mutta kortteja ei jaeta vaan annetaan rytistä! Jokaiselle pelaajalle tulee ylleen ilmatäytteinen kuplapallo, joka tekee pelistä hieman haasteellisempaa, mutta myös mielettömän hauskaa. Kuplafutis soveltuu parhaiten 10 – 32 hengen ryhmille. Käytössänne on markkinoiden laadukkaimmat Tanskassa valmistetut Bumperz kuplajalkapallot!

Pelikenttänä toimii Event Park Areenan keinonurmialusta (Noste 28, 85100 Kalajoki).

KENELLE KUPLAFUTIS SOVELTUU?

Perusterveille, yli 140 cm. pitkille, maksimissaan 120kg painaville.

KATSO ESITTELYVIDEO: Tästä

 

Käy katsomassa hinnastomme.

Ja ota yhteyttä: myynti@seikkailupuistopakka.com