Seikkailupuisto Pakka laajenee pohjoismaiden suurimmaksi

 

Kalajoen Hiekkasärkillä toimiva Seikkailupuisto Pakka laajenee ensi kesäksi, ja tulee olemaan laajennusten jälkeen Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin ulkoseikkailupuisto. Seikkailupuisto Pakka on kävijämääriltään yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista.  Pakkaan mahtuu tulevana kesänä radoille yhtäaikaa 317 seikkailijaa ja torniin sata huimapäätä. Puisto voi vastaanottaa jopa tuhat seikkailijaa päivässä.

Vastaamme kysyntään

 

Laajennuksella vastataan Kalajoen vilkkaan kesäsesongin kysyntään. Puiston kapasiteetti kasvaa merkittävästi ja Seikkailuisto Pakka tavoitteleekin 100 000 kävijää vuoden 2020 aikana. Laajennuksien myötä jo nykyiselläänkin lyhyet jonotusajat lyhenevät entisestään, palvelu on entistäkin joustavampaa ja tarjontamme aiempaakin monipuolisempi,” kertoo Seikkailupuisto Pakan puistopäällikkö Tommi Priuska.

Seikkailupuisto Pakan tekee ainutlaatuiseksi sen upea sijainti Kalajoen kuuluisilla Hiekkarannoilla.

Seikkailutornista aukeaa huikeat maisemat niin merelle, hiekkarannoille kuin kangasmetsiin. Myös kaikki matkailukeskuksen palvelut ovat kävelymatkan päässä seikkailupuistosta.

 

Suomen monipuolisimpaan seikkailupuistoon tulee viisi uutta köysiseikkailurataa

 

Puistoon rakentuu toukokuun 2020 mennessä 540 metriä lisää monentasoisia seikkailuratoja. Perheratoja tulee kolme lisää. Lisäksi Pakkaan tehdään yksi uusi haastavampi rata sekä yksi huippuhaastava ns. ninjarata. Kaikkiaan Pakassa on laajennuksen jälkeen 21 rataa perheen pienimmille soveltuva puuhapuisto ja kolme harjoitusrataa mukaan lukien. Seikkailullisia ja liikunnallisia tehtäviä Pakassa tulee olemaan kaikkiaan lähemmäs 200 erilaista. Lisäksi Pakassa on Euroopan suurin seikkailutorni, josta voi tehdä muun muassa 330 metrin mittaisen mega-vaijeriliu’n, kokeilla vapaapudotus-hyppyä tai kivuta 20 metrin korkuisella kiipeilyseinällä. Pakasta löytyy myös megatrampoliineja ja seikkailupuisto järjestää jousipyssysotia ja kuplafutista. Seikkailupuistossa on myös AA1-luokituksen saanut 18-väyläinen frisbeegolfrata.

 

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Timo Priuska

Seikkailupuisto Pakka

044 200 6671