Onko sinulla koossa isompi ryhmä? Virkistyspäivä? Tyhy-päivä? Synttärit? Luokkaretki? Polttarit? Me räätälöimme porukallesi paketin, jossa jokainen saa valita juuri itselleen mieleisen aktiviteetin.

Puistossa on myös mukavaa tekemistä osallistujille, jotka haluavat seikkailla jalat tukevasti maan kamaralla. Autamme sinua tarvittaessa järjestämään Seikkailupakettiisi myös sauna- ja kokoustilat, luennot ja ruokailut. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Valmiita teemapäiviämme ryhmille ovat yön pimeydessä seikkailtava Pimeäseikkailu ja PikkuPakkajoulut – molemmat unohtumattomia kokemuksia!

Uutuus aktiviteettimme Archery Tag – Jousipyssysota sekä Kuplajalkapallo ovat myös oikein hienoja vaihtoehtoja osaksi teidän elämyspakettianne!

 

PAKKA päiväohjelma ryhmille

Tässä muutama esimerkki päiväohjelmasta ryhmille. Paketit räätälöidään loppupeleissä aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Puolen päivän paketti

Köysirataseikkailu, Jousiammuntakilpailu, palkintojenjako, kahvi ja makea kahvileipä.

Kesto noin 4h

 

Päiväpaketti

Kahvi ja suolainen kahvileipä, Köysirataseikkailu, Lounas, Mega Zipline – vaijeriliuku, Kiipeilykisa, Free Fall – vapaapudotus

Kesto noin 6h

 

Päivä- + ilta paketti

Kahvi ja suolainen kahvileipä, Köysirataseikkailu tai Frisbeegolf tai Pakkagolf, lounas, Mega Zipline – vaijeriliuku, Kiipeilykisa, Free Fall – vapaapudotus, palkintojenjako, kahvi ja makea kahvileipä. Sauna poreammeella ja buffet-illallinen.

Kesto noin 9h

 

 

Luokkaretket

 

Luokkaretki Seikkailupuisto Pakassa on taatusti elämys joka jää mieleen!

Tutustu luokkaretki ja leirikouluesitteeseen täällä!

 

Yritykset, yhteisöt, urheiluseurat, TYKY, TYHY ja virkistyspäivät

Meidän kauttamme pystyt varaamaan niin seikkailut kuin saunatilat, kokoustilat, luennot, naurujoogan ja ruokailut. Tutustu esitteeseemme ja ota yhteyttä, niin järjestämme juuri sinun yrityksellesi sopivan päivän!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita +358 40 5543 548 (Piritta Priuska), niin räätälöimme teille tarpeidenne mukaisen elämyspaketin!

 

Tarjouspyyntö

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi *

Sähköposti*

Puh *

Yritys


Valitse alta mieluisin ryhmä- tai seikkailupaketti. Mikäli valmiista paketeista ei löydy sopivaa, kohdassa "Seikkailupuiston aktiviteetit" voit valita aktiviteetit erikseen tai täydentää niillä pakettia.


VALMIIT RYHMÄPAKETIT
Pakettien kuvaukset löydät täältä


SEIKKAILUPAKETIT
Pakettien kuvaukset löydät täältä


SEIKKAILUPUISTON AKTIVITEETIT


LISÄPALVELUT


Ryhmän tyyppi*

Henkilömäärä*

Saapumispäivä

Kellonaika

Lisätietoja