Onko sinulla koossa isompi ryhmä? Virkistyspäivä? Tyhy-päivä? Synttärit? Luokkaretki? Polttarit? Me räätälöimme porukallesi paketin, jossa jokainen saa valita juuri itselleen mieleisen aktiviteetin.

Puistossa on myös mukavaa tekemistä osallistujille, jotka haluavat seikkailla jalat tukevasti maan kamaralla. Autamme sinua tarvittaessa järjestämään Seikkailupakettiisi myös sauna- ja kokoustilat, luennot ja ruokailut. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Valmiita teemapäiviämme ryhmille ovat yön pimeydessä seikkailtava Pimeäseikkailu ja PikkuPakkajoulut – molemmat unohtumattomia kokemuksia! Järjestämme Pimeäseikkailun ja PikkuPakkajoulut vähintään 10 hengen ryhmille.

 

PAKKA päiväohjelma ryhmille

Valmiit paketit:

½ päivän paketti

sis. Köysirataseikkailu, pullakahvit, Jousiammuntakilpailu ja palkintojenjako. Kesto noin 4 tuntia. Hinta 55€/hlö.

Päiväpaketti

sis. Kahvi ja leipä, Köysirataseikkailu, lounas, Mega Zipline – vaijeriliuku, Kiipeilykisa, Free Fall – vapaapudotus. Kesto noin 6 tuntia. Hinta 85€/hlö.

Päivä + ilta paketti

sis. Kahvi ja leipä, Köysirataseikkailu tai Frisbee tai Pakkagolf, lounas, Mega Zipline – vaijeriliuku, Kiipeilykisa, Free Fall – vapaapudotus, kahvi ja pulla, palkintojenjako, sauna poreammeella, illallinen. Kesto noin 9 tuntia. Hinta 115€/hlö + sauna 250€.

Leirikoululaiset

Tutustu valmiisiin leirikoulupaketteihimme täällä!

Yritykset

Meidän kauttamme pystyt varaamaan niin seikkailut kuin saunatilat, kokoustilat, luennot ja ruokailut. Tutustu esitteeseemme ja ota yhteyttä, niin järjestämme juuri sinun yrityksellesi sopivan päivän!

 

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita +358 40 5543 548 (Piritta Priuska), niin räätälöimme teille tarpeidenne mukaisen elämyspaketin!

Tarjouspyyntö

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi *

Sähköposti*

Puh *

YritysSEIKKAILUPUISTO

LISÄPALVELUT


Ryhmän tyyppi*

Henkilömäärä*

Saapumispäivä

Kellonaika

Lisätietoja