PAKKA - PikkuPakkajoulu

PikkuPakkajoulut

Tervetuloa viihtymään kanssamme!

 

Ryhmille:

Tip tap! PikkuPakkajoulut ovat jotain aivan muuta. Porukkasi pääsee seikkailemaan radoille päiväsaikaan tai pimeän tultua otsalampun valossa. Seikkailun päätteeksi saatte rentoutua yhdessä laavulla, nuotion äärelle kera nokipannukahvien ja makkaran. Eikä juhlia suinkaan ole pakko lopettaa siihen: valitse porukallesi sopiva PikkuPakkajoulupaketti kolmesta vaihtoehdosta.

 

PikkuPakkajoulu Ykkönen

PikkuPakkajoulu Ykkönen sisältää turvallisuusohjauksen ja seikkailua päiväsaikaan tai pimeässä otsalampun valossa. Päälle vielä mukavaa yhdessäoloa laavulla nokipannukahveja ja makkaraa nauttien. Nämä juhlat kestävät 3,5 tuntia, josta puoli tuntia on opastusta, 2 tuntia seikkailua ja tunti iltanuotiolla oleilua.

PikkuPakkajoulu Kakkonen

PikkuPakkajoulu Kakkonen sisältää turvallisuusohjauksen ja seikkailua päiväsaikaan tai pimeässä otsalampun valossa. Sen jälkeen on hyvä kokoontua laavulle rentoutumaan makkaran ja nokipannukahvien äärelle. Tämän alkupalan jälkeen kypärä vaihtuu pipoon ja on aika siirtyä ravintola Pihvituvan lasitetulle terassille. Ulkoilmaseikkailun aiheuttama nälkä väistyy jouluisesta lihapadasta ja hyvästä seurasta nauttien.

PikkuPakkajoulu Kolmonen

PikkuPakkajoulu Kolmonen sisältää turvallisuusohjauksen ja seikkailua päiväsaikaan tai pimeässä otsalampun valossa. Puiston valloittamisen jälkeen koko juhlaväki kokoontuu laavulle nauttimaan yhdessäolosta, nokipannukahveista ja nuotiolla paistetusta makkarasta. Ilta ei suinkaan pääty laavulle, vaan nuotiolta tie käy hiekkasärkkien yöhön. PikkuPakkajoulu Kolmonen paketoidaan hyvällä ruoalla sekä bilepaketilla Viihdekeskus Merisärkillä tai ravintola Dyynissä.

 

Mikä on Sinun porukallasi sopiva PikkuPakkajoulupaketti? Pyydä tarjous ja vietä unohtumattomat ja erilaiset pikkujoulut seikkailupuisto Pakan malliin!